Kontakt Tlf +45 39 90 00 31    mailikon

 

Osteopatiens historie

Osteopatiens historie

Osteopater har behandlet patienter i over 120 år.

I år 2000 startede den første skole for osteopati i Danmark, og der er nu ca 80 færdiguddannede osteopater i Danmark.

Den første skole for osteopati blev åbnet i 1892 af Dr. A.T. Still. Dr. Still var praktiserende læge og utilfreds med de daværende behandlingsmetoder. Da han var ude af stand til at redde sine børn fra meningitis med den daværende medicin, udviklede dr. Still sit eget behandlingssystem baseret på kroppens struktur og funktion samt kroppens naturlige helbredelsesevne.

Osteopati er i udlandet i stigende grad en del af det traditionelle behandlingssystem.

I U.S.A. studeres osteopati som en del af medicinstudiet og i mange lande er osteopater statsautoriserede. Dette gælder f.eks. England, Portugal, Belgien, Finland, Australien, New Zealand, m. fl. Der er i øjeblikket flere lande i Europa der er tæt på statsautorisation såsom Frankrig og Norge.

Osteopati vinder i øjeblikket frem i mange europæiske lande. Uddannelsen er et universitetsstudie (BSc. (Hons) Ost. Medicine) i England. I resten af Europa, inklusiv Danmark, er det en efteruddannelse på læge- eller fysioterapistudiet. I år 2000 startede den første skole for osteopati i Danmark, men der er endnu kun få færdiguddannede osteopater i Danmark.

 

Book din behandling

Book din behandling